Kunststof kozijnen

Door plaatsing van kunststof kozijnen met dubbelglas bent u niet alleen aanzienlijk veel geld aan het besparen op uw energierekening, maar ook aan uw onderhoudskosten.

Lees verder...

Kunststof ramen

Het Hollandse verhuisraam model

Door Rehau kunststof ramen is het uiterlijk van deze raamvorm nagebootst in een moderne kunststof variant. Zodanig dat vanaf korte afstand niet meer te zien is dat het niet van hout is.

Lees verder...

Kunststof deuren

Met het REHAU Character-Design systeem kunnen kunststof deuren worden gefabriceerd die zowel naar binnen als buiten draaien, met kozijnen van 70 mm en 115 mm diepte. Rehau kunststof deuren kenmerken zich door hun degelijke en zware kwaliteit.

Lees verder...

Kunststof schuifpuien

Onbelemmerd uitzicht in de tuin; dat wordt gerealiseerd met een kunststof hefschuifpui.
Met een kunststof hefschuifpui van Helder Kunststofkozijnen krijgt u een harmonische overgang van uw woonruimte naar terras, tuin of balkon.

Lees verder...

Beglazing

Voor de ramen gebruikt Helder Kunststofkozijnen standaard dubbel glas (isolatieglas), oftewel HR++. Dit glas is geluids- en warmte isolerend, wat uiteraard ten goede komt aan een energie vriendelijk verbruik.

Lees verder...

Hang en sluitwerk

De Winkhaus veiligheidmeerpuntsluitingen voldoen aan het PKvW (Politie Keurmerk veilig Wonen) en SKG. De veiligheidmeerpuntsluiting biedt bescherming voor alle soorten kunststof ramen en deuren.

Lees verder...

Nieuws

Klantenvertellen

Helder Kozijnen is medio mei 2016 begonnen met Klantenvertellen (beoordelingen van klanten). Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. Daarom nodigen wij onze klanten uit om ons te beoordelen. Tevens bieden wij onze klanten de mogelijkheid zonder een uitnodiging zelf een beoordeling te geven.
Helder Kozijnen heeft inmiddels 42 beoordelingen binnen op Klantenvertellen met een gemiddelde van 9,3. Daarnaast beveelt 100% van onze klanten ons aan! Daar zijn wij terecht heel blij en trots op! Derhalve bedanken wij middels deze weg onze tevreden klanten voor het geven van hoge response en beoordelingen!

Kerntrekbeveiliging

Er wordt op dit moment veel ingebroken via de zogenaamde kerntrekmethode.
Inbrekers draaien een schroef in het cilinderslot en trekken met een kerntrekker de cilinder uit de deur. Vervolgens kan het slot eenvoudig met een bouwsleutel opengedraaid worden. Door de politie wordt steeds vaker gewaarschuwd tegen deze vorm van inbreken!
Helder Kozijnen levert anti kerntrek sloten, u kunt ons vragen naar de mogelijkheden.
 

Nieuw: PADK beslag

Helder Kozijnen introduceert een innovatie op kozijngebied in Nederland: Parallel Draaikiep Deslag (PADK)!
Dit nieuwe beslag is bij Helder Kozijnen te verkrijgen". "Het combineert het beste ventilatie en veiligheid in een beslagtype. Ervaar deze nieuwe comfortklasse. Tocht en dichtslaande ramen zijn voorgoed verleden tijd. Bovendien dringt er veel minder lawaai binnen dan bij een kiepstand. 
Het beslag heeft naast de normale draaikiepstanden nog een unieke extra stand, namelijk een 6 mm rondom openstaande functie. Deze functie zorgt voor een comfortabele en gelijkmatige toevoer van verse lucht. Tussen het kozijn en draaideel (raam) ontstaat een maximaal 6 mm smalle rondom lopende spleet. Verse lucht kan binnenstromen, regen en slechte weeromstandigheden kunnen buiten blijven! Neem gerust contact op voor informatie over deze nieuwe uitvinding.