Kunststof kozijnen

Door plaatsing van kunststof kozijnen met dubbelglas bent u niet alleen aanzienlijk veel geld aan het besparen op uw energierekening, maar ook aan uw onderhoudskosten.

Lees verder...

Kunststof ramen

Het Hollandse verhuisraam model

Door Rehau kunststof ramen is het uiterlijk van deze raamvorm nagebootst in een moderne kunststof variant. Zodanig dat vanaf korte afstand niet meer te zien is dat het niet van hout is.

Lees verder...

Kunststof deuren

Met het REHAU Character-Design systeem kunnen kunststof deuren worden gefabriceerd die zowel naar binnen als buiten draaien, met kozijnen van 70 mm en 115 mm diepte. Rehau kunststof deuren kenmerken zich door hun degelijke en zware kwaliteit.

Lees verder...

Kunststof schuifpuien

Onbelemmerd uitzicht in de tuin; dat wordt gerealiseerd met een kunststof hefschuifpui.
Met een kunststof hefschuifpui van Helder Kunststofkozijnen krijgt u een harmonische overgang van uw woonruimte naar terras, tuin of balkon.

Lees verder...

Beglazing

Voor de ramen gebruikt Helder Kunststofkozijnen standaard dubbel glas (isolatieglas), oftewel HR++. Dit glas is geluids- en warmte isolerend, wat uiteraard ten goede komt aan een energie vriendelijk verbruik.

Lees verder...

Hang en sluitwerk

De Winkhaus veiligheidmeerpuntsluitingen voldoen aan het PKvW (Politie Keurmerk veilig Wonen) en SKG. De veiligheidmeerpuntsluiting biedt bescherming voor alle soorten kunststof ramen en deuren.

Lees verder...

Kunststof schuifpuien

Onbelemmerd uitzicht in de tuin; dat wordt gerealiseerd met een kunststof hefschuifpui.

Met een kunststof hefschuifpui van Helder Kunststofkozijnen krijgt u een harmonische overgang van uw woonruimte naar terras, tuin of balkon. Grote glasoppervlakken zorgen voor meer licht en transparantie. Door de zware staalversterking in de schuifdelen ontstaat een zeer stabiel en inbraakwerend element. De Rehau kunststof hefschuifpui behoort tot het topsegment in de markt.

De schuifpuien zijn toe te passen bij nieuwbouw en renovatie. Ook generen ze een toename van woonkwaliteit door optimale geluids- en warmte isolatie. Tevens heeft men meer zekerheid door een uitstekende inbraakwerendheid.