Kunststof kozijnen

Door plaatsing van kunststof kozijnen met dubbelglas bent u niet alleen aanzienlijk veel geld aan het besparen op uw energierekening, maar ook aan uw onderhoudskosten.

Lees verder...

Kunststof ramen

Het Hollandse verhuisraam model

Door Rehau kunststof ramen is het uiterlijk van deze raamvorm nagebootst in een moderne kunststof variant. Zodanig dat vanaf korte afstand niet meer te zien is dat het niet van hout is.

Lees verder...

Kunststof deuren

Met het REHAU Character-Design systeem kunnen kunststof deuren worden gefabriceerd die zowel naar binnen als buiten draaien, met kozijnen van 70 mm en 115 mm diepte. Rehau kunststof deuren kenmerken zich door hun degelijke en zware kwaliteit.

Lees verder...

Kunststof schuifpuien

Onbelemmerd uitzicht in de tuin; dat wordt gerealiseerd met een kunststof hefschuifpui.
Met een kunststof hefschuifpui van Helder Kunststofkozijnen krijgt u een harmonische overgang van uw woonruimte naar terras, tuin of balkon.

Lees verder...

Beglazing

Voor de ramen gebruikt Helder Kunststofkozijnen standaard dubbel glas (isolatieglas), oftewel HR++. Dit glas is geluids- en warmte isolerend, wat uiteraard ten goede komt aan een energie vriendelijk verbruik.

Lees verder...

Hang en sluitwerk

De Winkhaus veiligheidmeerpuntsluitingen voldoen aan het PKvW (Politie Keurmerk veilig Wonen) en SKG. De veiligheidmeerpuntsluiting biedt bescherming voor alle soorten kunststof ramen en deuren.

Lees verder...

Kunststof kozijnen

Door plaatsing van kunststof kozijnen met dubbelglas bent u niet alleen aanzienlijk veel geld aan het besparen op uw energierekening, maar ook aan uw onderhoudskosten. Een investering die de waarde van uw woning ten goede komt!

De profielvorm bepaalt het aanzicht van uw woning. Helder Kunststofkozijnen heeft een samenwerkingsverband met een Duitse fabriek die exclusief met REHAU profielen werkt.

Doordat de strenge Duitse kwaliteitsnormen gekoppeld zijn aan de eisen die de Nederlandse markt stelt aan de vormgeving van profiel en raam, behoren deze profielen tot de beste op de wereldmarkt.

Elk raamtype kan worden gefabriceerd: naar binnen openend met kiepmogelijkheid, naar buiten openend, schuifmethodes enzovoort. Uiteraard zijn de kunststof kozijnen in vele kleuren en in houtnerfstructuur leverbaar.

De profielserie REHAU Character-Design is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Het profielsysteem bestaat uit 2 basisprofielbreedten: 70 mm vlak profiel en 115 mm verdiept profiel.
Kunststof kozijnen met een breedte van 115 mm lijken op Nederlandse houten raamconstructies, 70 mm breedte geeft een vlak aanzicht.

Onze profielsystemen leveren in alle toepassingen opmerkelijke prestaties dankzij het gebruik van toekomstgerichte oplossingen. Dan spreken we al lang niet meer alleen over het profiel op zich, maar over de vele voordelen die onze systemen bieden.

Zo kunnen de warmte-isolatie, de inbraakbeveiliging, inbraakwerendheid of de geluidsisolatie individueel aan de situatie worden aangepast. Daarnaast overtuigen onze systemen door het unieke REHAU-HDF-oppervlak (High Definition Finishing), dat er niet alleen prachtig uitziet maar ook weinig onderhoud vraagt en bijzonder duurzaam is. Wacht dan ook niet langer en laat uzelf overtuigen door het gebruiksgemak van een van onze vele producten.